Error

- din digitale forening

På hjemmesiden finder du
Opslagstavle
Nem kommunikation fra bestyrelsen til beboere vedrørende eksempelvis arbejdsweekend og lukning af vandet.

Kontakt
Her kan der lægges kontaktinformation ind på bestyrelse, vicevært, administrator og foreningens faste håndværkere.

Dokumentarkiv
Alle relevante dokumenter kan uploades så beboerne selv kan hente dem til brug for eksempelvis mulige købere samt banker mv.

Billeder
Muligt for bestyrelsen at uploade forskellige billeder af ejendommen.

Log på første gang

Når du skal logge ind første gang, skal du bruge det fremsendte brugernavn og password. Hvis du endnu ikke har modtaget det, kan du kontakte vores reception på 45260102, som vil stille om til en medarbejder der kan hjælpe dig.

Glemt password

Hvis du har glemt dit password, skal du klikke på ”Jeg har glemt mit password” i log ind boksen i øverste højre hjørne.

Glemt brugernavn

Hvis du har glemt dit brugernavn kan du kontakte vores reception på 45260102, som vil stille om til en medarbejder der kan hjælpe dig.

Fejl ved log ind

Hvis du oplever fejl ved log ind, kan du kontakte vores reception på 45260102, som vil stille om til en medarbejder der kan hjælpe dig.

Skift password

Udfyld nedenstående formular, for at skifte dit password.

Brugernavn: